Zwangerschapscursus omgeving Tilburg

Een zwangerschapscursus volgen is een uitstekende manier om je voor te bereiden op wat er komen gaat. Je zwangerschap is een bijzondere en vaak intensieve tijd. Ik kan bij jou langskomen voor een zwangerschapsmassage omgeving Tilburg en biedt ook diensten op maat voor de bevalling en de kraamtijd aan. Tijdens de zwangerschapscursus krijg je informatie over de zwangerschap, leert je jouw lichaam voor te bereiden en technieken om weeën op te vangen en leer ik jou om vertrouwen te hebben in je eigen lichaam.

Een liefdevolle bevalling

Ik geef jullie alle informatie, tips, trucs en oefeningen, ook voor je partner, om goed voorbereid en met zelfvertrouwen te bevallen van je kindje. In korte tijd leer ik je alles waar jij behoefte aan hebt, zodat jij jezelf op een liefdevolle en ontspannen manier kunt voorbereiden op de bevalling. Doordat je vertrouwen hebt in je eigen lichaam en bewuste keuzes leert te maken, neem je de regie in eigen handen. Niet alleen leer ik jou hoe je jouw lichaam kunt voorbereiden, maar ook komt je partner te weten hoe hij je het best kan ondersteunen. Dit gebeurt praktisch en vol humor, zodat jij en je (geboorte) partner vol vertrouwen een liefdevolle bevalling in gaan. Deze cursus volgen jullie gewoon lekker thuis op de bank op een moment dat het jullie uitkomt.

Zwangerschapscursus bij jou thuis

Hebben jullie geen tijd om wekelijks een groepscursus te volgen? Of ben je al eens bevallen en heb je geen zin om in een groep een cursus te volgen maar heb je er wel behoefte aan om alle informatie nog eens door te lopen? Misschien zijn er vragen over de laatste bevalling die je graag met mij wilt bespreken of wil je partner zich beter voorbereiden op deze bevalling. Deze cursus is precies wat je zoekt. Ik bied maatwerk en bespreek jouw wensen en angsten zodat jij precies de handvatten krijgt die je nodig hebt.

Zwangerschapscursus verzekerd

Als je een zwangerschapscursus volgt, worden de kosten hiervoor niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar er zijn aanvullende verzekeringen die deze kosten wel dekken. Vaak gaat het om een maximaal bedrag per zwangerschap of per jaar. Kijk je polis hier even op na om te kijken of jouw verzekeraar de zwangerschapscursus vergoedt. Besluit je na de cursus, om mij als doula tijdens je bevalling te vragen? Dan wordt de cursus verrekend in het doula tarief.

CONTACT ME

I am also able to support you in english, please contact me. 

Woon je in het buitenland en wil je graag beval en kraamsupport

Ik werk ook internationaal max 6 weken.

© 2019  Buikgevoel Doula Praktijk. Monique Ophorst.  

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

06 - 47 848 978