Vrouw Coaching

Gentel Guidiance

Merk je dat je in rondjes blijft denken of dat je zwangerschap of bevalling meer met je doet, dan je verwacht?

Of voel je dat je eigenlijk iets anders wilt met je leven, maar je weet niet hoe te beginnen?

Ik geef een hele zachte en laagdrempelige vorm van coaching. Ik zie jou en ik ondersteun jou. Door met je te praten, woorden te laten zoeken, door aanvullend eventueel yoga of een ontspannende massage. Ik help je, je eigen weg weer te vinden, je eigen stem.

 

En je gevoelens een plaats te geven in jouw zijn. Ik ben oordeelloos, open, werk vanuit positieve bekrachtiging. 

Tijdens een coaching sessie heb ik meer tijd en aandacht om een gesprek 1 op 1 met jou te voeren. De belangrijkste reden om ‘in balans’ te zijn, is dat je met meer vertrouwen deze nieuwe levensfase in kunt gaan. Coaching kan je daarbij helpen en biedt je handvatten bij het doorvoeren van veranderingen.”

  • Je kunt kiezen voor coaching bij jou thuis in je vertrouwde omgeving of een wandelcoaching sessie in de natuur. Door te wandelen kom je letterlijk in beweging en buiten worden situaties en problemen luchtiger en lichter bevonden.

  • Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de natuur en wandelen zorgt voor ontspanning. Door te wandelen in de natuur kun je stress beter loslaten.

  • Werkgevers zijn vaak bereid coaching te vergoeden in het kader van persoonlijke ontwikkeling.

 Losse coachting sessie 80,-     ( 1,5 uur)  

 2 coaching sessies  - 155,-

40 dagen TRANSITIE- wat wil ik?:

Lifemapping en yoga  - 3x sessie - 300,- 

CONTACT ME

I am also able to support you in english, please contact me. 

Woon je in het buitenland en wil je graag beval en kraamsupport

Ik werk ook internationaal max 6 weken.

© 2019  Buikgevoel Doula Praktijk. Monique Ophorst.  Op alle informatie, afbeeldingen en foto's berust copyright. Deze foto's mogen niet zonder toesteming (her)gebruikt worden, ook niet met naamsvermelding van de fotograaf of Buikgevoel doulapraktijk. De rechten voor de teksten liggen bij Buikgevoel doulapraktijk, overname / kopiëren van tekst is niet toegestaan.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

06 - 47 848 978