top of page

Testimonials

'Liefdesbriefjes van mijn klanten'

⭐⭐⭐⭐⭐

Kiki, Gemert eerste kindje

Een Monique bij dit mooie, bijzondere proces gun ik iedereen! Ik voelde me door Monique enorm gesterkt om tijdens mijn zwangerschap bij mijn eigen gevoel te blijven en een sterk geboorte plan te schrijven. Mede dankzij haar heb ik me continue zelfverzekerd gevoeld.

 

Tijdens de bevalling was zij precies die extra steun die mijn ‘team’ compleet maakte. Haar rust, liefdevolle energie en kennis maakte dat ik me gesterkt voelde. De nazorg is fantastisch, een massage in je kraamweek, dat verdient toch iedere vrouw! Maar ook alle lieve attente extraatjes.

 

Zoveel liefde, aandacht, grapjes, kracht, kennis en fijne moment. We zijn je er enorm dankbaar voor lieve Monique!

⭐⭐⭐⭐⭐

Stefan, Gemert eerste kindje

Monique is voor ons van ongelooflijke waarde geweest in de voorbereiding, tijdens en na de bevalling. Ze is als persoon heel deskundig, oordeelloos en zelfverzekerd, wat maakt dat ze je in een proces waarin je zelf soms best onzeker kunt worden heel goed begeleidt.

 

Bij de zwangerschap in een periode die gekenmerkt wordt door Corona was het voor mijn vrouw en mij extra belangrijk om 1-op-1 begeleiding te zoeken. Tijdens de zwangerschap heeft Monique hele praktische tips gegeven en was ze bovenal een baken van rust. Tijdens de bevalling werkte ze ongelooflijk goed samen met de verloskundige en heeft ze een hele belangrijke bijdrage geleverd aan het nog steeds onverminderd positieve gevoel waarmee we beiden terugkijken op de dag van bevalling.

 

Het is voor ons beiden een prachtige ervaring geworden. Mede omdat Monique er ook was voor mij als partner. Ik heb me mede daardoor extra betrokken gevoeld tijdens de bevalling. Via deze weg nogmaals onwijs bedankt voor je geweldige begeleiding en positieve energie. Heel bijzonder!

⭐⭐⭐⭐⭐

Maartje, Goirle  tweede kindje

Al voor ik zwanger ben google ik ‘stiekem’ naar doula’s in de omgeving. Na de test weet ik dus al meteen wie ik wil benaderen. Gelukkig klikt het met Monique! Haar mentale steun was zo fijn, tijdens mijn 8 maanden misselijk en moe zijn en het regelmatig echt niet meer zien zitten. Haar meedenken was zo welkom, toen mijn baby’tje in stuit bleef liggen en later maar niet aan de geboorte wilde beginnen. (lees het hele geboorteverhaal bij geboorte verhalen).

Onze kraamweek verloopt met ups en downs. Monique komt nog een paar keer langs en onze gesprekken helpen me om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Bij Monique mag alles er zijn en ze weet altijd de juiste woorden te vinden. 

 

Het inschakelen van een doula deden wij uit nood, maar blijkt uiteindelijk een enorm cadeau. Iedere vrouw verdient een Monique op dit punt in haar leven. Ze heeft mij geholpen dicht bij mijzelf te blijven waardoor het leven van mijn dochtertje is begonnen met een mama in haar kracht en daar kan ik haar nooit genoeg voor bedanken.

Do en Kay.jpg

Dorien, Etten-Leur eerste kindje

Ik zou nooit meer willen bevallen zonder een doula!! Monique steunt je door heel je bevalling heen, door net dat extra zetje en zorg te bieden wat je dan zo nodig hebt. Tijdens de bevalling bleek ons zoontje een sterrenkijkertje, wij zijn toen samen met Monique tijdens mijn weeën ruimte gaan maken in mijn bekken met haar spinning babies technieken, waardoor hij gelukkig gedraaid is voor de geboorte. Ik had een hele andere bevalling gehad als ze er niet bij was geweest! 💞 Bedankt

Zwangere buik

Zinzi, Oisterwijk eerste kindje

Monique was voor mij een onmisbaar sterktepunt gedurende mijn zwangerschap en de geboorte van mijn dochter. Ze is warm, zacht en intuïtief. Ik ben ontzettend dankbaar voor al haar ondersteuning, zowel emotioneel als fysiek. Ze straalt vertrouwen uit en geeft veel moed.

belly bind bodhi.jpg

Mirjam, Ulvenhout mama van 2

Monique heeft bij mij 3 keer een Belly Bind gedaan, na de geboorte van onze zoon Bodhi.

Echt een enorme aanrader, de Belly Bind zelf voelt heel fijn en stevig aan. Ik voelde me omhuld en beschermd, precies waar ik behoefte aan had. De eerste Belly Bind was helemaal te gek omdat ik een fantastische massage kreeg van te voren, compleet met fijne olie en helende verwarmende kruiden.

 

Wauw, dit doet Monique écht heel fijn! Ik kwam helemaal tot rust. Jammer dat ik haar nog niet gevonden had in ons eerste kraambed, voor een eventuele volgende zwangerschap weet ik haar gelukkig wel te vinden! Ontzettend bedankt voor je lieve, zorgzame hulp Monique.

 

We vinden het jammer dat jouw bezoekjes erop zitten.

Hopelijk tot een volgende keer 🧡 Liefs, Roger, Anna, Bodhi en Mirjam

Sanne en Frits.jpg

Frits, Tilburg Papa van 2

“Iedereen moet een doula!!!” Was één van de eerste dingen die ik riep na de geboorte van onze dochter.

Maar dit is wel wat mijn mening is. Mede dankzij Monique had mijn vriendin vertrouwen en de rust in zichzelf om op een mooie natuurlijke wijze te bevallen. 

Als man heb ik mij heel even afgevraagd wat mijn rol dan zou zijn? Neemt Monique alles over? Gelukkig was dat niet het geval. Er ontstond een soort natuurlijke samenwerking waarbij ik mij zelf voor de volle 100% op mijn vriendin kon richten. Monique bewaakte onze belangen en wensen die wij hadden voor een fijne bevalling waar we beiden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Vandaar dat ik riep; “iedereen moet een doula!!!”

Sanne yoga.jpg

Sanne, Tilburg mama van 2

Monique is echt een topper! Wat zij je beloofd tijdens je bevalling te kunnen doen, doet ze! Alles klopte. Heel erg fijn. Tijdens de zwangerschap en na de bevalling snel en fijn contact. Tijdens de bevalling rust, vertrouwen en erg daadkrachtig.

Ik ben nog steeds zo blij met jou als doula. Bevallen is een gebeurtenis voor het leven en de herinnering aan de geboorte geeft me ook nog steeds kracht. Dat dit zo gelukt is, neem ik toch mee in mijn gevoel/ vertrouwen in andere dingen in het leven. Ook wel leuk om dat te ervaren. Bij Thijs dacht ik nog meer: bevallen hoort er bij, moet ik doorheen. Maar het kan dus heel anders. Mooi en bijzonder beroep heb je, ik zou het nooit kunnen ;) en ik ben wel benieuwd hoe de doula over een paar jaar bekender en gewoner is geworden!

Nikki Bellybind.jpg

Nikki, Capelle a/d Ijssel trotse tante

Mijn zusje is vlak voor haar verjaardag bevallen van haar prachtige dochter. Ik wilde haar graag een bellybind sessie en fijne massage cadeau geven. Monique dacht met me mee waardoor we op haar verjaardag een fijne 'mamadag' konden verzorgen. Ik lag met de kleine, zodat de kersverse moeder helemaal kon ontspannen en verzorgd kon worden.

Monique creëerde een ontspannen sfeer en kon ontzettend fijn mee gaan met de flow van moeder en pasgeboren kind. Mijn zusje had nog nooit over een doula gehoord, maar durfde zich helemaal over te geven wat ik heel bijzonder vond. Ze vond de massage, bellybind en kruidenpakking heel fijn. Ook kreeg ze nog een kruidenmix om zich mee te baden cadeau.

"Had ik dit maar eerder ontdekt.. Bij mijn volgende bevalling wil ik een doula!" zei mijn zusje na de massage. Ga zo door Monique, je bent een cadeau voor moeder en kind.

5654003_orig.png

Melanie, Schijndel mama van 2

Wij zijn nu 3 weekjes verder, na de geboorte, en we beginnen elkaar steeds beter te leren kennen. Nog steeds ben ik jou zo dankbaar voor het vertrouwen dat je mij teruggegeven hebt. Ik denk daar graag aan terug en voel mij dan weer sterk, warm en vol vertrouwen worden.

result_1552136350013.jpg

Angela, Goirle oma

Dear Monique, I would like to thank you for the wonderful role you have played during my daughter´s pregnancy and the birth.

Your care and attention was greatly appreciated; even though the birth plan didn´t go according to her expectations, you have managed to support her all the way to the end.

I wish you much successes and thank you again!

muisjes.jpg

Maartje, Tilburg mama van 4

Ik heb de zorg van Monique rondom en tijdens mijn bevalling als heel warm en steunend ervaren, ondanks dat ik haar pas einde van mijn zwangerschap leerde kennen, voelde het al snel vertrouwd. Ze heeft mijn angst weggenomen, waardoor ik de bevalling heb gehad die ik zo graag wilde.

olvg.jpg

Verloskunde professional OLVG Amsterdam

Wij hebben Monique als heel positief ervaren. Betrokken en goede communicatie met patiënt en familie.

Het is goed bevallen om een doula intern op de afdeling te hebben.

IMG_20190304_131350_569.jpg

Rubinia, Spijkenisse

Als kersverse kraamvrouw vond ik de Bellybind echt een cadeautje. Monique komt bij je thuis en geeft je een heerlijke massage om je vervolgens in te binden.  Monique is een vriendelijke, warme persoonlijkheid bij wie je je meteen op je gemak voelt. Zij voert het bind ritueel met veel zorg en liefde uit: heerlijke verwennerij op een moment dat je het heel goed kan gebruiken!

20190820_211412.jpg

Marit, Tilburg

Bedankt voor de heerlijke zwangerschapsmassage vanmorgen! Zo ontspannen, dat ik lekker de hele middag niets meer heb gedaan.

Slaperige baby

Aise & Tim, Oisterwijk

Ik vond het belangrijkste en het fijnste van Monique als doula, is dat je de kracht krijgt om je hart te volgen, te luisteren naar je lichaam, naar je kindje en dat je samen met je partner vertrouwen hebt in alle voorbereidingen die je gedaan hebt.

20191016_190212.jpg

Mijke en Anton, Son en Breugel tweede kindje

Ik wil je bedanken voor de fijne begeleiding die je mij geboden hebt bij de  bijzondere geboortereis die ik 

samen met Jula heb door mogen maken. Zonder jou had ik het niet zo gekund! Jouw geweldige betrokkenheid, lieve en krachtige woorden, fijne massages en bijzondere kaarten hebben me hierbij enorm geholpen! Een doula klinkt hier nog 'zweverig'in de oren, maar ik kan het iedereen aanraden!

20190810_104917.jpg

Ghioya en Tom, Goirle derde kindje

Toen ik in verwachting was van mijn derde kindje besloot ik een doula te zoeken ter ondersteuning in mijn zwangerschap en bevalling. Het kennismakingsgesprek met Monique ging heel goed en ik koos al snel voor haar. Het mooie aan Monique vind ik ook dat ze erg professioneel is en tegelijkertijd ook gevoelig en spiritueel. Dat vond ik een mooie combinatie want het gevoelige sprak mij natuurlijk aan en de professionaliteit sprak mijn man aan. Perfecte combi dus :-) 

Tijdens de zwangerschap is Monique meerdere malen bij ons thuis geweest. We bespraken mijn wensen voor de bevalling en wat ik van Monique verwachtte. Ik vond het altijd erg fijn als ze er was.

Toen uiteindelijk met 41 weken mijn vliezen braken zag ik dat ze in het vruchtwater had gepoept. Ik moest dus gelijk naar het ziekenhuis. Ze wilden me dus alsnog inleiden om het vlotter te laten gaan. Ik ben ervan overtuigt dat mede dankzij Monique haar aanwezigheid, ze mij toch de tijd hebben gegeven om de natuur haar gang te laten gaan. Daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Want uiteindelijk is mijn dochter vanzelf gekomen. 

Tijdens de heftige weeën gaf Monique me tegendruk op mijn rug en hielp ze mij met ademhalingstechnieken.

Na de bevalling is Monique nog meerdere malen bij mij thuis geweest. Ze gaf me heerlijke massages en bracht elke keer overheerlijke gezonde maaltijden mee. Zo fijn dat ik dan niet na hoefde te denken over het avondeten! 

 

Als afsluiting van een mooie periode van zwanger zijn en bevallen, heeft Monique bij mij het sluitingsritueel gedaan. Samen met mijn zussen en mijn nicht heb ik op een bijzondere manier deze fase van mijn leven gesloten. Om vervolgens weer open te staan voor de volgende fase die voor de deur staat.

Moeder zijn, vrouw zijn, maar vooral ook mezelf zijn. En dat gaat me momenteel goed af. 

 

Ik ben erg dankbaar dat ik Monique had in deze bijzondere maar ook zware tijd. Ik zou het ook alle vrouwen gunnen. Dankjewel lieve Monique 

SHARE the LOVe
BeoordelenVrij slechtNiet zo goedGoedHeel goedFantastischBeoordelen

Sending you a virtual hug! Thank you!

bottom of page