top of page

Zwangerschapsmassage omgeving Tilburg

Een zwangerschapsmassage is een heerlijke zachte massage die speciaal is ontwikkeld voor jouw zwangere lichaam. Ik masseer je zacht en gebruik heerlijk ruikende oliën.

 

Tijdens de zwangerschapsmassage kom je helemaal tot rust. Ik ontwijk de drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder en de buik omdat deze extra gevoelig kunnen zijn.

 

Ik geef juist extra aandacht aan je benen, want tijdens je zwangerschap kunnen deze sneller vermoeid raken en vocht vasthouden.

Image by Anna Pritchard

Zwangerschapsmassage bij jou thuis

Jouw lichaam is hard aan het werk tijdens je zwangerschap. Laat jezelf heerlijk verwennen met een ontspannen massage. Ik kom bij jou thuis langs met mijn massagetafel, voorzien van een speciale buikuitsparing waardoor je comfortabel ligt. Wil jij juist even het huis uit? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijkruimte in Tilburg. Ik masseer je lichaam met heerlijk ruikende kruiden olie. Deze massage heb jij echt verdient, je hardwerkende lichaam kan even tot rust komen doordat je volledig ontspant. Een massage stimuleert de bloedsomloop, werkt vocht afdrijvend en geeft verlichting bij vermoeidheid en ander ongemak. Hierdoor zit jij weer heerlijk in je vel na de massage en je zult merken dat je beter slaapt.

Gezondheidsvoordelen van een zwangerschapsmassage

Een massage is niet alleen heerlijk ontspannen maar heeft ook verschillende gezondheidsvoordelen. Zo maakt je lichaam meer oxytocine aan tijdens een massage, wat de mentale gezondheid verhoogt. Dit hormoon zorgt voor een geluksgevoel. Een massage verlaagt ook de aanmaak van stresshormonen, wat weer heel fijn is als jij last hebt van stress of angstige gevoelens tijdens je zwangerschap.

 

Na een massage kun je vaak makkelijker in slaap vallen en slaap je dieper. Dit is erg welkom, want bij veel vrouwen verstoort de zwangerschap de nachtrust. Daarnaast hou je minder vocht vast en verbetert je bloedcirculatie door een massage. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en een kleinere kans op spataderen.

bottom of page